Marketingová agentura Frýdek-Místek, online marketing

Hledáte specialisty na reklamu? Jste z Frýdku-Místku a okolí? Oslovte nás!

PPC reklamy ve Frýdku-Místku, e-mailing

Nabízíme Vám služby marketingové agentury zaměřené na online marketing. Jsme tady, aby vám pomohli dosáhnout vašich marketingových cílů a zvýšit vaše zisky. Specializujeme se na SEO, PPC, E-mailing, Sociální sítě a poradenství.

SEO (Search Engine Optimization) je optimalizace webových stránek tak, aby se umístily co nejvýše v přirozených výsledcích vyhledávání na Google a dalších vyhledávačích. To vám může pomoci získat více návštěvníků na vaše webové stránky a tím i zvýšit prodej.

PPC (Pay-Per-Click) je reklama, za kterou platíte pouze tehdy, když uživatel klikne na váš inzerát. Tento druh reklamy může být velmi účinný pro získání nových zákazníků a pro zvýšení prodeje.

E-mailing je zasílání e-mailů s marketingovými nabídkami a informacemi o vaší firmě a produktu. Tento druh marketingu může být velmi účinný pro udržení kontaktu se stávajícími zákazníky a pro získání nových.

Sociální sítě jsou dnes velmi důležitým prvkem online marketingu. Pomáhají vám oslovit potenciální zákazníky, vytvořit s nimi interakci a zvýšit povědomí o vaší značce.

Kromě výše uvedených služeb nabízíme také poradenství, které vám pomůže najít nejlepší strategii pro váš online marketing. Jsme tady, aby vám pomohli získat co nejvíce zákazníků a zvýšit vaše zisky. Kontaktujte nás a společně najdeme nejlepší řešení pro vaši firmu. Sídlíme v Horních Domaslavicích, okres Frýdek-Místek.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech