Taneční kroužek pro děti Beroun, taneční škola, tanec

Chcete své děti naučit tanci? Hledáte zábavný a pohybový kroužek pro vaše ratolesti? Pokud ano, kontaktujte naše taneční centrum v Berouně.

Výuka tance pro děti v Berouně, taneční workshopy, streetdance

Raději máme spokojené děti, než medaile. Začalo to tancováním, ale s každým rokem u nás narůstá chuť pracovat s dětmi i jinak. Tanec je pro nás o svobodě, radosti a hudbě. Dáváme dětem možnost naučit se tancovat u skvělých lektorů, které si pečlivě vybíráme. Pracujeme s hudbou, kterou mají děti rády, tak, aby je to opravdu bavilo.

Dnes už nás tancuje přes 350, rozšířili jsme se do 10 měst. Každý rok se děti učí i vystoupit z davu a zkusí si, jaké to je stát na pódiu i tancovat v battlu. Potkáváme se na soustředěních, učíme se na workshopech. Dokonce nás navštívil herec a tanečník z filmu Streetdance 3D. Od roku 2018 také pořádáme tématické příměstské tábory v Berouně a Hostivicích.

Chceme aby tanec děti motivoval a spojoval. Naučily se na sobě pracovat, našly cestu k pohybu a přitom pro to všechno měly kvalitní a bezpečné zázemí. Jsme pyšní, že se nám povedlo najít cestu bez soutěží a drahých kostýmů. Cestu plnou srandy, radosti z pohybu a spokojených dětí.

V případě, že hledáte sportovně-taneční kroužek pro vaše děti, ozvěte se na telefonní číslo. Sídlo máme v Berouně. Pro bližší informace navštivte webové stránky.

Základní informace