Kniha Praha 10, knihovny, e-kniha,prodej knih

Hledáte knihu, která vás uchvátí a pohltí svým dějem? Máte kolem sebe osoby, které žárlí a chcete znát odpovědí? Pokud ano, kupte si knihu Žárlivka.

Zábava v Praze, knihkupectví, literatura, městská knihovna

Kniha s názvem Žárlivka je novinkou na Českém trhu. Obsahem je příběh, o chorobném žárlivci a čeho všeho je schopen, když ho jeho obsese pohltí. Lidé snáz přiznají, že kradou, než aby přiznali, že žárlí. I proto vznikla tato kniha. Aby se přestali stydět za něco, co si sami nezvolili. Protože co není vyřčeno, nebude ani vyřešeno. Knížka je inspirována autentickými příběhy lidí, kteří s autorkou knihy osobně hovořili a nechali ji nahlédnout do svých životů, ve kterých je žárlivost denní chléb. Některé příběhy jsou úsměvné, jiné naopak k zamyšlení a pláči. Pohled na žárlivého člověka může být různý, žárlivý člověk si svůj postoj nevybral. Nemá to lehké. Sice kolem sebe vytváří žárlící prostředí, ale mnohem horší je, že v něm permanentně žije. Píseň k této knize nazpívali Markéta Irglová a Tomáš Kača. Knihu Žárlivka najdete od 16. 4. ve všech knihkupectvích po celé České Republice.

Pokud rádi čtete, chcete prožít trochu smíchu, přemýšlet, ale zároveň zažívat pocit smutku, neváhejte a pořiďte si knihu Žárlivka, která vás uchvátí svým dějem a nebudete ji moci přestat číst. Je dostupná ve všech knihkupectvích v Praze ale i po celé České republice. Pro bližší informace navštivte naše webové stránky.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech