Úklid rodinných domů a bytů, úklid domácnosti Brno

Poptáváte úklidové práce domácnosti nebo vašich kancelářských prostor? Oslovte nás pro oblast v Brně a okolí.

Úklidové práce Brno, Pravidelný úklid kanceláří, úklid po rekonstrukci

Co Vám nabízíme v oblasti komplexních úklidových služeb?

Nabízí komplexní úklidové služby pro region Brno a Brno-venkov. Specializujeme se na pravidelné i jednorázové úklidy domácností, rodinných domů a bytů, kanceláří a komerčních center, bytových domů i bytových jednotek, generální úklidy po stavebních činnostech a jiných řemeslných činnostech, čištění koberců, strojové čištění větších a silně znečištěných ploch, chemické čištění ploch.

PRAVIDELNÉ A JEDNORÁZOVÉ ÚKLIDY PRO REGION BRNO A BRNO VENKOV.

Specializujeme se na oblast Brno - Modřice, Tuřany, Chrlice, Rebešovice a okolí, Komárov, Brno - zvonařka, Brno - Černovice. V těchto lokalitách poskytujeme úklidy domácností a kanceláří - pravidelné i jednorázové.

V rámci pravidelných i generálních úklidových služeb pro úklid rodinných domů, činžovních domů, bytových jednotek a úklid domácnosti provádíme utírání prachu, mytí podlah, vysávání koberců a čalounění, úklid koupelny a toalety, vynesení odpadků, mytí oken a dveří (i ve výškách) dodávky úklidových prostředků, žehlení prádla, venčení psa, nákupy, pochůzky - čistírna apod.

klademe velký důraz na kvalitu prováděného úklidu, která je zajištěna systémem kontroly prováděných činností. Námi prováděné úklidové služby jsou v souladu s dohodnutými podmínkami smlouvy, ale vždy dle platných předpisů a norem. Všechny úklidové činnosti jsou prováděny dle platných předpisů BOZP a PO a v souladu s pokyny zákazníka.

Kontaktujte nás pro sjednání spolupráce. Sídlíme v Brně.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.