Thajská masáž Ostrava

Toužíte po některé z thajských masáží a nechce se vám za ní cestovat tisíce kilometrů? Chcete nasát vůni vonných masážních olejů a bylinných esencí a prožít výjimečný zážitek spojený s relaxací a odpočinkem?

Thajské masáže Ostrava

Thajská masáž vychází z tradiční thajské medicíny a její kořeny pocházejí z kombinací tradičních kultur Indie, Číny a jihovýchodní části Asie. K dokonalé luxusní formě thajských masáží došlo na thajských královských dvorech, kde panovníci podporovali své lékaře k neustálému zlepšování technik a použitých prostředků. Thajské masáže se dělí na tradiční thajskou masáž (thajská masážní jóga), olejovou masáž a kompresní teplou bylinnou masáž. Tyto masáže mohou být prováděny sólo či jako thajské masáže pro dva.

Tradiční thajská masáž

Tradiční thajská masáž nebo-li "masážní jóga" či "thajský bodywork", je starobylý léčebný systém, který kombinuje akupresuru, indické ayurvédské principy a pozice indické jógy a provádí se v oblečení. V tradiční thajské masáži se pracuje s aktivací energetických drah "sen", které terapeut ručně stimuluje. Zde se tradiční thajské masáže (TTM) inspirovaly v principech indické medicíny, kdy se ovlivňují vztahy čtyř tělesných prvků (země, voda, vítr, oheň), ty jsou přiřazeny k tělesným částem - šlachy, vazy, nervy a cévy. Kombinacemi pasivního pohybu, pozicemi vycházejícími z indické jógy a akupresury, pomáhá tradiční thajská masáž odstranit problémy pohybového aparátu, jako svalová bolest, bloky a napětí. Zlepšuje činnost oběhové soustavy, navozuje pocit pohody a relaxace.

Thajská olejová masáž

Olejová terapeutická masáž celého těla využívá střední zátěže k uvolnění tělesné bolesti, svalového a psychického napětí. Olejová masáž zad je ideálním uvolněním svalového napětí, způsobeném ať již z přetažení či naopak nedostatku pohybu. Olejová thajská masáž nohou patří díky kombinací pohybů a stlačování reflexních míst k vysoce účinné metodě rychlého odstranění bolesti a únavy. Masáž krku, hlavy a masáž obličeje patří mezi velice oblíbenou součást thajských olejových masáží, neboť díky použitým tahům a tlakům na konkrétní body dochází k hluboké relaxaci, při níž pocítíte účinky totožné s pocity při meditaci či v některé ze spánkových fází, což je naprosto jedinečný zážitek. Thajské olejové masáže jsou příjemnou léčbou a relaxací pro vaše tělo a duši.

Bali masáž

Jedná se o olejovou masáž celo tělovou, jež kombinuje masážní tahy střední zátěže s několika prvky tradiční thajské masáže. Díky použitým masážním technikám, hojivému oleji a kontaktu terapeuta s klientem dochází k léčebným, preventivním a relaxačním účinkům pro tělo a mysl.

Aroma masáž

Aroma masáž je masáž celého těla za použití jemné masážní techniky v kombinaci s aromaterapií. Bylinné oleje a oleje s léčivými účinky (levandulová, citrónová tráva, kokosová, skořicová, čokoládová, aj), spojení terapie a hluboké relaxace pro Vás.

Royal masáž (královská masáž)

Royal masáž, bylinná thajská masáž, při níž se využívá přikládání nahřátých bylinných pytlíčků "pečetí" na konkrétní místa na těle, kdy se skrze póry v kůži uvolňují léčebné účinky bylin a koření, jenž hojivě působí na pohybový, oběhový, hormonální a nervový systém těla. Dopřeje vašemu tělu zážitek hluboké terapie a relaxace v jednom. Často je použitá v kombinaci s některou z olejových masáží. Jako všechny thajské masáže odstraňuje únavu, bolest a stres.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.