Rekonstrukce bytů a bytových jader Praha 5, přestavby bytů

Jsme stavební firma s dlouholetými zkušenostmi s realizacemi přestaveb bytů a nebytových prostor, rekonstrukcemi kanceláří, a souvisejícími stavebními činnostmi a dodávkami materiálů. Velkou část naší činnosti tvoří rekonstrukce bytových jader a panelákových bytů. Našimi největšími dodavateli materiálů jsou JIKA, RAKO, Novaservis a Siko koupelny.

Základem renovace bytu je vybourání starého umakartového jádra, vyzdění nových příček, provedení nových instalací, montáž obkladů, dlažeb a zařizovacích předmětů. Přestavba se týká koupelny, WC, často kuchyně a komory.

Na každý projekt zpracováváme podrobnou nabídku s rozpisem stavebních materiálů i zařizovacích předmětů, jako je vana, sprchový kout, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, lišty apod.

Na materiály poskytujeme zajímavé slevy díky dlouholeté spolupráci s dodavateli a výrobci.

Rádi poradíme s dispozičním řešením budoucího stavu. Ke každé akci zpracováváme nákres řešení, popř. zpracujeme grafický návrh (vizualizaci) s rozložením vybraných obkladů, a doporučíme či poradíme s výběrem materiálů s ohledem na Vaše požadavky, jako je design, cena a především kvalita.

Máme zkušenosti s luxusními projekty, tak s ekonomickým řešením přestaveb. Neváhejte a zavolejte na uvedené telefonní číslo. Sídlíme v Praze 5.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.