Realitní kancelář | domy,byty | Brno,Praha,Olomouc,Blansko

Evoluce v podnikání, reference a doporučení hrají prim.

Končí doba „podnikatelských dinosaurů“, kdy se obchody dělaly na základě podvodů, nekvalitní práce, neplacení faktur, nedodržování dohod, termínů a podobně. Už toho mají všichni dost! Trh se začíná kultivovat a morální zásady znovu nabývají na významu. Začínají se rodit základy „gentlemanského byznysu“, po kterém všichni seriózní podnikatelé i zákazníci tak dlouho volají. Stále více a více obchodů se uzavírá na základě referencí a doporučení, kde dohoda mezi zúčastněnými stranami je stvrzena podáním ruky.

Například se rozhodnete, že si necháte postavit dům. Jste člověk, co klade důraz na precizní práci a použité materiály a raději si připlatíte za záruku kvality. Víte, že Váš dům nebude katalogový, ale podle Vašich představ. Obrátíte se na svoji rodinu a přátele a začnete pátrat po architektovi a stavební firmě s nejlepšími referencemi. S největší pravděpodobností Vám bude někdo doporučen a jejich služeb s důvěrou využijete. Po vykonané práci potom přirozeně u daných odborníků posoudíte jejich profesionalitu. To znamená první dojem, lidský přístup, ochotu, spolehlivost v dodržování dohod a termínů, komunikaci, znalost oboru, vybavení, cenu a další faktory. Pokud bylo vše k Vaší spokojenosti, s klidným srdcem je i Vy doporučíte Vašim známým.

Podobným způsobem uvažujeme všichni. Proto se i v naší realitní kanceláři řídíme touto filosofií. Zmíněné faktory se snažíme přivést k dokonalosti a uplatňovat je každý den v pracovním i osobním životě. Věříme, že vlastním příkladem ovlivňujeme všechny kolem nás. Všichni se chceme setkávat s veselými a milými lidmi, kteří rozumějí tomu, co dělají. Všichni někdy něco potřebujeme od druhých, tak ať je to vždy příjemný zážitek.

S úctou
Antonín Procházka a Ladislav Čech – jednatelé
Tuzemská realitní

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.