Trinerdis, s.r.o.

Trinerdis je česká vývojářská společnost specializující se na technologicky složitější mobilní aplikace. Vyvíjíme pro operační systémy Android, iOS, Windows Phone a bez problémů i multiplatformně.

Mezi naše nejúspěšnější projekty patří:
► Jeden z největších a nejrychleji rostoucích startupů v ČR. S hrdostí a láskou jsme vyvinuli a stále rozvíjíme aplikaci, kterou používají statisíce uživatelů po celém světě.
PT32 WIFI ► Inovativní aplikace s intuitivním ovládáním vyvinutá pro společnost Elektrobock Vám umožní ovládat na dálku Váš termostat.
Escapology ►Na pohled jednoduchá, ale přitom zapeklitá logická hra, která dá vaším mozkovým závitům zabrat.

Máte zájem o mobilní aplikaci? Neváhejte nám napsat na ▻info@◅ nebo navštivte:
náš web  
náš Facebook
náš Twitter
náš LinkedIn
náš Google Play
náš iTunes

Trinerdis is a czech application developer specializing in technologically complex mobile applications. We develop native apps for iOS, Android, Windows Phone and of course multi-platform. Few of our many successful projects are:

► One of the largest and fastest-growing startups in the Czech Republic. With pride and love, we have developed and continue to improve an app used by hundreds of thousands of users across the world.
PT32 WIFI ► This innovative app with intuitive controls developed for Elektrobock gives you the ability to remotely control your thermostat.
Escapology ► Simple yet challenging puzzle solving game with a unique atmosphere, challenging levels and beautiful graphics.

Would you like a mobile app? Don't hesitate and mail us ▻info@◅ or visit:
our webpage
our Facebook 
our Twitter 
our LinkedIn
our Google Play 
our iTunes 

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.