Ingram Micro Czech Republic

Ingram Micro Czech Republic je nový název společnosti RRC-CZ. K této změně došlo v důsledku akvizice se společností Ingram Micro. Společnost RRC-CZ absolvovala všechny změny související s akvizicí v regionu CEE jako první a nový název Ingram Micro Czech Republic je platný od 1. 1. 2017.

Ingram Micro byla založena v roce 1979 a od té doby zaujímá významnou vůdčí a inovátorskou pozici ve sféře technologií a logistiky a je jedním z předních mezinárodních distributorů IT technologií.

Ingram Micro Czech Republic tradici Ingram Micro a dlouholeté zkušenosti RRC-CZ propojuje. Strategický úspěch společnosti spočívá v hluboké znalosti jednotlivých tržních segmentů, na kterých působí, profesionálním přístupu a prioritním zaměření na zákazníka. Všechny tyto vlastnosti umožňují společnosti pružně reagovat na požadavky jednotlivých prodejců.

Svým zákazníkům nabízíme přidanou hodnotu v těchto oblastech:
* technická podpora v českém a anglickém jazyce
* marketingová podpora
* finanční služby
* vzdělávání partnerů
* logistické služby

Společnost Ingram Micro Czech Republic nabízí portfolia produktů značek: Arris, Bixolon, Citizen, Corning, Datacard, Honeywell (Datamax), Datalogic, Elo Touch, Epson BS, Extreme Networks, Nice Label, NCR, Star Micronics, Unify, Xplore, Zebra Technologies

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.