Ing. Jiří Šťastný - OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ

Upřednostňuji osobním přístup neboli osobní kontakt s každým zákazníkem. Nemovitost, která je předmětem odhadu, pronájmu, prodeje či koupě vždy navštívím, nafotím, zaměřím a prověřím případná rizika či vady.

Prodej i nákup nemovitosti vám zajistím bez realitní kanceláře s kompletním servisem. Strategie prodeje bude ušitá na míru vaší nemovitosti.

Čas jsou peníze, proto vždy odhady, zprávy a protokoly odevzdávám v dohodnutém termínu během několika dní, nejpozději do 5 dnů od místního šetření. 

Při posuzování nemovitosti vždy dbám na pořízení kvalitního popisu, fotodokumentace, případně videodokumentace a zaměření podlahové plochy, která je důležitým ukazatelem při stanovování ceny.

On-line odhady berte s rezervou. Na internetu jsou často inzerovány on-line odhady dělané po vyplnění několika údajů takzvaně „od stolu“. Toto ocenění je do jisté míry střílení od boku, neboť  nejsou zohledněny specifické, často skryté stavební, právní a jiné vady či rizika. Zadávané hodnoty, především podlahová plocha, bývají často zadávány chybně. Cenu, která vypadne z on-line ocenění provedeného na dálku po internetu, proto berte s velkou rezervou. Jsem přesvědčen, že pouze certifikovaný odhadce nemovitostí nebo soudní znalec vám může bezchybně určit skutečnou aktuální cenu vaší nemovitosti.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech