MONETA Leasing, s.r.o.

Společnost MONETA Leasing, s.r.o. je univerzální leasingová společnost s více než 20letou tradicí. Spojení odborné znalosti obchodního týmu společnosti se silným zázemím skupiny MONETA Money v České republice zaručuje klientům jistotu individuálního přístupu i zázemí velké společnosti.

Společnost MONETA Leasing se orientuje na financování osobních, užitkových a nákladních vozů, prostředků hromadné dopravy, strojů a technologických zařízení, kancelářské, zdravotnické a veterinární, zemědělské, lesnické, stavební, manipulační a komunální techniky. Z nabízených možností financování si klient může vybrat z celé řady produktů finančního leasingu, úvěru a z několika variant operativního leasingu.

Prioritou obchodní strategie společnosti MONETA Leasing je vytvoření dlouhodobého vztahu s klienty založeného na vzájemné důvěře, osobní komunikaci a oboustranné spokojenosti. Obchodní zástupci poskytují klientům kompletní servis spojený s vyřízením žádosti ve spolupráci s dodavatelem předmětu včetně zprostředkování pojištění předmětu za výhodných podmínek u renomovaných pojišťoven.

 

 

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech