Zdravotní technika FT Šenov, nestátní zdravotnické zařízení

Masáže v Šenově u Ostravy, dodávka vybavení rehabilitačních zařízení

Zabýváme se dodávkami přístrojů a vybavení rehabilitačních zařízení a přístrojové techniky pro lázně, rehabilitační centra a malé soukromé rehabilitace včetně instalace a zaškolení obsluhy. Rovněž zajišťujeme odborné poradenství a konzultace v oblasti fyzioterapie a rehabilitačního lékařství s našimi odbornými lékaři po telefonu i osobně.

10 let se zabýváme prodejem a dodávkami zdravotní techniky, jak pro jednotlivá zdravotnická zařízení a specializovaná pracoviště, tak pro klienty v úrovni soukromých uživatelů. V tomto případě se pak jedná o pravidelnou a dlouhodobou léčbu v nízkofrekvenčním pulzním poli s vysokými účinky jak léčebnými, tak i preventivními.

V oblasti celkové fyzioterapie poskytujeme pro jednotlivé klienty odborné poradenství, konzultace i servis včetně dodávek jednotlivých sestav či léčebných aplikátorů.

Zajišťujeme také rozšíření a doplnění sestav o jednotlivé aplikátory, včetně zapojení a osobního dodání, včetně možností léčebných kompletů Renaissance 2000 a Ulticar 99. Rovněž také zajišťujeme výměny starších přístrojů za nové a moderní s možností odpočtu a výkupu. Dotovaný projekt a podpora v cenovém zvýhodnění, pro osobní léčbu jednotlivých klientů moderními komplety PMP s plným programovým vybavením a nastavením řídících jednotek.

Upřednostňujeme osobní přístup a jednání dle konkrétních potíží a zdravotního stavu. Zajišťujeme také konzultace s odborným specialistou a lékařem RFM - MUDr. Kateřinou Šochovou. Zajišťujeme rovněž provoz NZZ RHC Šenov s širokou nabídkou služeb. Více na našich webových stránkách: /

Sídlíme v Šenově u Ostravy.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.