Realitní kancelář Semily, obchody s nemovitostmi

Společnost HANALE spol. s r. o. z Hořenska, okres Semily je zaměřena na realitní obchod a na finanční poradenství.

Byla založena v listopadu roku 2008, ale základy obchodní činnosti byly  položeny o 17 let dříve. Spolupracujeme s odborníky dlouhodobě osvědčenými - právníky, odhadci, finančními poradci, architekty, stavebními firmami, bankami, tedy s těmi na které se můžeme v tomto obchodě spolehnout. Obchodní filozofií naší společnosti je spokojený klient, který se k nám i po letech s důvěrou vrací, nebo nás doporučí svým přátelům. Nemůžeme se chlubit ohromným počtem nemovitostí, ale ty o které se staráme, pečujeme opravdu dobře. Nemáme  reklamu na billboardech, námi uzavřené obchody se chválí sami.

Nezaměstnáváme desítky či stovky makléřů, neboť si vážíme každého klienta a zaměstnanci to cítí trochu ( úplně)  jinak. Neprezentujeme se luxusními kancelářemi, dojedeme za Vámi, abychom Vám ušetřili čas.

Z těchto důvodů má naše společnost mnohem menší náklady a naše honoráře tomu odpovídají. Inzerujeme na mnoha realitních serverech. Používáme i tištěné inzerce v regoinálních denících. Pracujeme s poptávkou, ukládáme si spojení na zájemce a následně jim nabízíme odpovídající nemovitosti. Pokud chcete prodat nebo koupit a nechcete riskovat, jsme schopni Vám pomoci vše zařídit za velmi přístupný honorář.

Naše pracovní doba se řídí Vaší potřebou.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.