Stavby pro expozice Plzeň, reklama, grafika

Společnost sídlící 25 km od Plzně si své jméno a postavení buduje již od roku 1991. Její zakladatelé navázali na letité zkušenosti v oboru realizace výstav a reklamy.


. EXPO Blovice je ryze českou prosperující společností se stabilní historií a díky flexibilitě k požadavkům a potřebám trhu i s vyhlídkou pro vynikající budoucnost.
. S počtem necelé stovky zaměstnanců patří mezi největší a nejvýznamnější realizátory atypických výstavních expozic s vlastními výrobními prostory.
Ve snaze uspokojovat co nejširší potřeby svých zákazníků, společnost se svým vývojem neustále rozšiřuje nabídku a komplexnost svých služeb. Kromě výstav podniká  v oblasti  zařizování interiérů, stálých muzejních expozic, v oblasti reklamy, grafiky, designu, produkce akcí. Tým špičkových odborníků zajistí vždy kvalitu, profesionalitu, kreativní a individuální přístup k zákazníkovi.   Společnost vlastní moderně zařízené tvůrčí, výrobní a skladové prostory.
. Expo Blovice proniká se svou profesionální prací pro tuzemské i zahraniční zákazníky do celého světa a výjimkou nejsou ani země jako Japonsko, USA, Thajsko či Jižní Korea.

Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.