Církve - Oblastní charita Strakonice

Oblastní charita StrakoniceOblastní charita Strakonice je samostatnou organizační jednotkou církve s vlastní právní subjektivitou. Je součástí Diecézní Charity České Budějovice. Působí na území města Strakonice a okolí (Blatná, Volyně, Čestice, Radomyšl, Osek ). Služby poskytujeme lidem v nouzi bez ohledu na jejich rasu, národnost, náboženství nebo státní a politickou příslušnost.
Poslání„Každý člověk se může ocitnout v situaci, kdy potřebuje pomoc druhé osoby. “

Posláním Oblastní Charity Strakonice je zachování důstojného života v jakékoliv životní etapě či situaci. Vycházíme z individuálních potřeb každého zájemce o naši službu,   poskytujeme ji v jejich zájmu a tak, abychom zajistili dodržování lidských práv a svobod..
Registrované sociální službyDomov pro senioryPečovatelská službaOsobní asistenceOdborné sociální poradenstvíCíle organizaceTvorba  a zavádění standardů kvality registrovaných sociálních služeb  - jako záruky trvalé kvality námi poskytovaných sociálních služebDát popud ke vzniku komunitního plánování  Zvyšování odbornosti všech zaměstnanců – konkrétně uvedeno u každé službyZlepšení informovanosti veřejnosti o organizaci ( www stránky, spolupráce s obcemi)Spolupráce s ostatními charitami Diecézní Charity České Budějovice – výměny pracovníků z důvodu získání nových zkušenostíZlepšení spolupráce s dalšími organizacemi poskytujícími sociální služby
Základní informace

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s našimi Pravidly zpracování osobních údajů.

Doporučené firmy v oborech